Saturday, November 13, 2010

Честит празник!

Денес, пред многу години, многу храбри луѓе, не мислејќи на себе, мислеле на нас - идните поколенија.
Нема веќе такви.
Честит 13 Ноември!

No comments:

Post a Comment