Tuesday, April 25, 2006

Beershop, експерти за пиво


Beershop е местото каде што можете да дознаете сè за пивото, а особено за понудата на ексклузивни пива во Скопје.
Продавницата со одличен избор се наоѓа на бул. Теодосие Гологанов (бивша Иво Лола Рибар ), во непосредна близина на комплексот „Млечен ресторан“.
Препорачано!

No comments:

Post a Comment