Tuesday, April 25, 2006

Циле, експерт за инвестицииВасил Тупурковски - Циле, експерт за инвестиции, деновиве го има повеќе на телевизија отколку кога беше „соинвеститор“ на тајванците.
Како што стои работата, многу му треба да стане пратеник. Зашто, пратеничкиот мандат носи една многу поволна бенефиција: имунитет. А ќе му треба, богами.
А да го видиш како се „упиња“, сигурно дека обвиненијата за проневера на 20 милиони долари (додуша, не сам, туку со други експерти), држат вода. Инаку, како и обично, ќе си беше во Америка.

No comments:

Post a Comment