Monday, April 24, 2006

Ребека, експерт за тиражи


Ребека на некоја од телевизиите рекла дека откако почнала да пишува во „Форум Магазин“, му го подигнала тиражот.
Сигурно не ги прочитала сите писма кои ги добивавме од читателите. Всушност, не ни сакавме да и` ги покажуваме, незгодно беше.
Како долгогодишен извршен директор на „Форум“ и еден од сопствениците, добро ги знам сите бројки, и знам дека Ребека не го зголеми тиражот.
Колку да остане забележано.

No comments:

Post a Comment