Monday, February 18, 2008

Косово прогласи независност

Да се разбереме, Србите се тие кои го направија Косово независно. Упорно, уште од 80-тите години на минатиот век работеа на тоа.

Конечно, организиарниот криминал и мафијата си добија независна држава. Наздравје!

No comments:

Post a Comment