Saturday, May 10, 2008

Убаво поминат ден

Денес ми е роденден. Ај, сега, да не броиме кој по ред, но - како и да е, требаше да се прослави.
Со семејството си отидовме „Кај Џино“ во Трговски центар и убаво си поминавме. Пица, салата од рукола со пармезан и на крајот извонреден сладолед.
Петар си доби нови патики, за да го означиме перфектно поминатиот ден.

На крај, поминав кај другар ми Венци во гаража, па таму уште по едно пивце, збориме за коли, дробиме за политика (воглавно против политичарите), си раскажуваме приказни од (нашето) старо време и добро се забавуваме.

No comments:

Post a Comment